Evo što nećemo imati u Fifi 16 za stare konzole

EA je službeno razjasnio razlike između Fife 16 za aktualne konzole i konzole prošle generacije. Ukratko, nećete puno propustiti.

Evo što nećemo imati u Fifi 16 za stare konzole

Znamo da konzole prošle generacije nisu dovoljno jake kako bi držale korak s Fifinim grafičkim napretkom, ali njihova su ograničenja natjerala EA na još neke izmjene u odnosu na verziju za PC, Playstation 4 i Xbox One.

No nemojte očajavati, to bi vam moglo smetati jedino ako imate neke prilično specifične užitke i navike u Fifi. Naime, u verzijama za prošlogeneracijske PS3 i Xbox 360 konzole izbačeni su Creation Centre skupa sa vlastitom glazbom i navijačkim uzvicima, FIFA Interactive World Cup te opcija komentatora Clydea Tyldesleya i Andya Townsenda. Nešto su značajniji izostanci Game Facea i match lobbyja, ali i to će malo kome uništiti igru.

Osim toga, potpuno je izbačen prezentacijski dio koji je vodio Jeff Stelling i to na svim verzijama, uključujući i one za nove konzole. Jadan Jeff. A ako mislite da se Jeff osjeća zakinuto sjetite se jadnih vlasnika Vite čija konzola uopće neće ove godine dobiti svoju verziju Fife.

Što vi kažete na ove razlike – hoće li utjecati na vašu odluku o kupnji?

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY